klanten beoordelen ons met een9,4

Steenhuis Makelaars – De makelaar van Assen beoordeeld met 9,4

Steenhuis Makelaars zijn makelaars met hart voor Assen. Assen is een prachtige stad om te wonen en te werken. Zeker voor starters en gezinnen is dit de ideale plek om te genieten van het leven. Een belangrijk onderdeel van je leven is de aan- en verkoop van je woning! Een belangrijke fase, waarin wij jou optimaal kunnen begeleiden.

Jouw makelaar voor aan- en verkoop en meer in Assen en omgeving

Velen hebben inmiddels hun huis naar volle tevredenheid via Steenhuis Makelaars Assen verkocht. Voor het kopen van een woning vragen steeds meer mensen naar de mogelijkheden bij de makelaars. Ook kun je bij ons terecht voor het taxeren van je huis, het huren van een huis en/of bedrijfspand en het doen van een gratis waardebepaling. Benieuwd wat jouw huis waard is? Bereken het kosteloos met onze waardetool.

Ons team

Dagelijks werken wij met een enthousiast team bestaande uit goed gekwalificeerde collega’s om de woonwensen van onze klanten waar te kunnen maken. Allen met een passie voor de makelaardij in Assen en omgeving. Onze medewerkers vertellen je graag hun verhaal. Nieuwsgierig geworden? Plan een afspraak en maak kennis met het team achter Steenhuis Makelaars!

Waarom zijn wij zo goed beoordeeld?

Het is belangrijk dat wijzelf tevreden zijn over onze diensten, maar daarnaast vinden wij het nog belangrijker dat onze klanten hierover tevreden zijn! Daarom zijn wij ook trots op het feit dat wij met een 9,4 beoordeeld worden! Persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Aandachtspunten die bij ons centraal staan en die je van een makelaar mag verwachten. Daarnaast natuurlijk goed, gedegen en professioneel. Ondanks dat dit mooie woorden zijn, voegen wij er graag nog iets aan toe: begeleiding en service die een stapje verder gaat. Een makelaar die aan jouw kant staat of het nu gaat om het verkopen of kopen van jouw (toekomstige) huis.

Wat onze aandachtspunten zijn?

* persoonlijke aandacht en betrokkenheid
* begeleiding en service die een stapje verder gaat
* 1 makelaar als aanspreekpunt

Ons aanbod koopwoningen

Jij wilt een koopwoning in Assen of in de omgeving van Assen? Wat leuk! Maar ook spannend! Wij helpen jou graag met het zoeken en vinden van jouw koopwoning. Samen zetten we op een rij wat jouw wensen zijn. We gaan dan samen op zoek naar de koopwoning die bij jou past. Hieronder de recent toegevoegde huizen in Assen en omgeving.

Recent verkochte huizen in Assen en omgeving

In de afgelopen 12 maanden zijn door ons team meer dan 100 woningen verkocht. Verkopers die allemaal gebruik hebben gemaakt van de uitgebreide service van Steenhuis Makelaars. Sommige verkopers wilden groter wonen, anderen wilden juist kleiner wonen. Weer andere verkopers kregen te maken met een overlijden of een echtscheiding. Elke verkoper heeft zijn eigen verhaal, wij maken geen verschil! Tevreden verkopers, dat is waar we voor gaan.

De best beoordeelde makelaar van Assen!