klanten beoordelen ons met een9,5

Aankoopmakelaar Assen | Daarvoor moet je bij Steenhuis zijn

Op zoek naar een aankoopmakelaar Assen?

Ben je van plan om een woning te gaan kopen in de prachtige stad Assen? En wil je daar graag wat hulp bij? Dan ben je bij Steenhuis Makelaars aan het juiste adres. Bij ons vind je makelaars met hart voor deze prachtige stad. En daarnaast beschikken ze ook over alle kennis en kunde die ze graag voor je inzetten om je te begeleiden bij de koop van jouw droomhuis. Want het kopen van een huis is een ingrijpende gebeurtenis wat je het liefst natuurlijk goed geregeld wilt hebben. Een aankoopmakelaar kan je helpen bij het keuren van een woning voor aankoop, maar kan je ook begeleiden bij het gehele traject van zoektocht tot aankoop. Aankoopmakelaar Assen? Wij helpen je graag!

Aankoopmakelaar Assen? Schrijf je in voor onze gratis zoekopdracht

Aankoopmakelaar Assen; wat kunnen wij voor je betekenen?

Bij Steenhuis kun je terecht voor verschillende soorten ondersteuning. Als aankoopmakelaar in Assen kun je bij ons terecht in ieder stadium van de aankoop van een huis. Lees hieronder wat wij voor je kunnen doen.

Aankoopmakelaar Assen

Het 'In the picture' pakket

Bij het 'In the picture' pakket sta je, zoals de naam misschien al doet vermoeden, in the picture. Alles draait om jou. Jouw foto en woonwensen hangen goed zichtbaar op ons kantoor, zodat we continue aan je denken. We gaan net zo lang door totdat we samen jouw nieuwe woning hebben gevonden. En om dit te realiseren, gaat ons team actief voor jou op zoek. Wij verliezen je niet uit het oog. Wij verzorgen voor jou het hele traject van zoektocht tot sleuteloverdracht, zodat je compleet ontzorgd wordt.

Bekijk onze tarieven

Je huidige woning verkopen?

Volg dan onze online, gratis video minicursus en leer alles over hoe jij het maximale kunt halen uit de verkoop van je woning. Door middel van informatieve maar ook grappige video's vlieg jij zo door de cursus heen én leer je onze makelaars direct kennen.

Steenhuis vertelt...

Meer weten over Steenhuis? Lees dan onze blogs!

Waarom Steenhuis Makelaars als uw aankoopmakelaar in Assen?

Het is belangrijk dat wij zelf tevreden zijn over onze diensten, maar wij vinden het nog veel belangrijker dat onze klanten met een tevreden gevoel gebruik maken van onze service. Daarom zijn wij zeer trots op het feit dat wij gemiddeld met een 9.5 beoordeeld worden door onze klanten. Persoonlijke aandacht en een betrokken houding zorgen is wat je bij ons mag verwachten. Wij zullen ons te allen tijde inspannen om goed, gedegen en professioneel te werk te gaan. En dit is wat we al jaren doen. Onze aandachtspunten zijn:

- Persoonlijke aandacht en betrokkenheid

- Begeleiding en service die net een stap verder gaat

- Altijd één makelaar als aanspreekpunt

Ons aanbod koopwoningen

Wil jij een koopwoning in Assen of omgeving? Leuk! En natuurlijk spannend! Wij helpen je bij het zoeken van jouw droomwoning. Hieronder vind je alvast een inkijkje in de woningen die recent in de verkoop zijn gegaan.

Schrijf je in voor onze gratis zoekopdracht