Lees hier Alette haar dag bij Steenhuis op kantoor

Steenhuis Makelaars

Hoe gaat het nu?

Alweer een jaar geleden dat ik jullie meenam in mijn Steenhuisdag. Toen in een lockdown volledig vanuit huis, kon je naar de supermarkt of de drogist voor de eerste levensbehoeften en was de rest of op bestelling af te halen of online te bestellen en draaide de pakketbezorger overuren. De veelbesproken avondklok was een feit. Hoe mijn dag er nu uit ziet? Je leest het hieronder.

Prachtig begin

Als ik naar kantoor rij vanmorgen is de storm van de afgelopen dagen weer gaan liggen en hebben de krachtige wind en de hoosbuien plaats gemaakt voor een prachtig begin van de dag. Ja, de wereld gaat weer open. Wij mogen en kunnen weer naar kantoor! Een uurtje in de auto, betekent wel vroeg opstaan, maar is zo geen straf. En met de radio aan een heerlijk moment van rust en ontspannen de dag beginnen. Dat kleine moment heb ik maar mooi weer te pakken.

Vandaag heb ik contact met Peter over folie op de ramen van de spreekkamers. Nu kijken bezoekers zo de spreekkamer in, zonder dat ze ook maar enig zicht ontnomen wordt. Als klant in de spreekkamer moet je je niet bekeken voelen en ontspannen kunnen zitten. Tijd voor ‘plakker’ Peter om de ramen te voorzien van folie. Uiteraard wel ons eigen logo er in verwerkt, maar geen ‘poppenkast’. Na kort overleg zijn wij er snel uit en worden zoals het nu lijkt één deze dagen de ramen voorzien van folie. Weer iets afgestreept.

Nu eerst een advertentie opzetten voor de Krant in Tynaarlo, een spoedje, vanmiddag om 14:00 uur is de deadline. Ilse is gister benaderd met de vraag of Steenhuis een vrijgekomen pagina wil vullen. Met de juiste informatie, de juiste afmetingen, beeldmateriaal en programma is de advertentie ruim voor de deadline opgesteld en verstuurd om geplaatst te worden. Dat geeft weer een voldaan gevoel.

Tijdens een online overleg met Charissa, onze marketeer, worden alle advertenties die uitstaan via Google nagelopen. Google Ads heeft de regels weer eens aangepast waarbij de lopende advertenties in de loop van het jaar niet meer gewijzigd kunnen worden en de nieuwe advertenties uitgebreider opgezet moeten worden. Dat wordt creatief denken. Nu kan ik van mijzelf zeggen dat ik best wel creatief ben, maar tekstueel creatief op afroep, werkt voor mij niet altijd. Hoe fijn is het dan dat Charissa daar geen last van heeft en wij samen tot de juiste bewoordingen en koppen komen. Na een uurtje overleg is, kunnen wij ook dit weer afvinken.

Vanmiddag aan de slag met het aanpassen en doorlopen van een onze e-mailtemplates. En omdat het werken met vooropgezette templates ontzettend handig is, staan er ondertussen een hele rits in het systeem. Het aanpassen van de templates kost aardig wat tijd, maar als het eenmaal weer geregeld is, levert het aan de voorkant meer tijd op, dus maar even doorzetten.

Steenhuis Makelaars | Steengoede Steenhuisstoel

Op het witte doek

Als alle templates gecontroleerd zijn, heb ik nog tijd om een nieuwe reclame-uiting voor De Nieuwe Kolk te verzorgen. Ga je binnenkort weer naar de bioscoop, dan bestaat er een kans dat je ons vóór de film met de inmiddels wel bekende Steengoede Steenhuisstoel voorbij ziet komen. Goed opletten, wat de bedrijfsfilmpjes vóór de film zijn maar kort.

Zie je ons? Wij zouden het leuk vinden als je een foto daarvan op de socials plaats en ons er in tagt. Veel plezier!

Voor vandaag sluit ik af om morgen weer verder te gaan. Nu naar huis en horen hoe de dag van mijn pubers was.