Een dag uit het leven van Charissa Koops?

Steenhuis Makelaars | De Nieuwe Kolk
Steenhuis Makelaars | Charissa

Steenhuis en Charissa, hoe zit dat?

Charissa? Dat mijn naam geen belletje bij je doet rinkelen, neem ik je niet kwalijk. Ik ben namelijk niet helemaal lid van het Steenhuis team, maar dat het zo voelt, valt niet te betwisten en daarom deel ik ook een dag met jullie.

Steenhuis heeft BS Connect, waar ik werkzaam ben, gevraagd om na te denken over de online aanwezigheid en presentatie van Steenhuis. Het is aan mijn collega Bart Raaman en mij om hierin mee te denken en dan natuurlijk zo creatief mogelijk. Lastig dus om te schrijven over een dag uit het leven van, ik werk immers voor meerdere klanten.

Toch is er één dag geweest die helemaal in het teken stond van Steenhuis, eigenlijk zelfs twee dagen. Hier wil ik jullie dan graag in meenemen. Het waren namelijk dagen waar ik onwijs van heb genoten.

Hoe het begon?

Het begon allemaal met het idee om iets moois en informatiefs te creëren voor de opdrachtgevers of potentiële opdrachtgevers van Steenhuis. Een E-book, maar dan net anders. De woningmarkt kan best spannend zijn, maar dat hoeft volgens Steenhuis niet zo te zijn. Met een goede begeleiding kan jij vol vertrouwen je huis verkopen op de beste manier.

Omdat lezen ‘zooo 2020 is’, besloten we een minicursus te maken met, jawel, video! Afdeling makelaardij van Steenhuis wilde een minicursus ontwerpen waarin ze tips geven om je huis te verkopen én natuurlijk het team aan je voor te stellen. Maar dan op een luchtige manier, met de nadruk op luchtig! Wat dat precies inhoudt? Daarvoor zal je toch echt de minicursus eens moeten volgen. Zeker de moeite waard overigens, je kunt er een heel mooie prijs mee winnen.

Steenhuis Makelaars | fiets

Luchtige scenes?

In de middagen gingen we dan ook met zijn allen naar Ilse haar huis waar we de luchtige scenes gingen opnemen. Snorretjes, papieren vliegtuigjes, Duitse kapsels, ‘onderkantjes’ (don’t ask), troep, oranje glitters en een fiets zijn kernwoorden waarmee ik deze middagen kan samenvatten.

Toen we al het beeldmateriaal hadden verzameld, sloegen we aan het monteren. Daaruit kwamen tien ontzettend leuke stappen én natuurlijk nog de bloopers. Dat was immers mijn taak, de bloopers vastleggen. Op zeer korte termijn zal de minicursus live komen en ik raad iedereen aan om eraan deel te nemen. Ik ben in ieder geval trots op het resultaat wat uit deze mooie samenwerking is ontstaan.

Dankjewel team Steenhuis, voor deze geweldige dagen! Wat hebben we gelachen.