Met Ilse terugkijken op een bijzonder 2021

Steenhuis Makelaars

Geen opdrachtgevers zonder vertrouwen

Laten we toch even terugkijken op 2021, wederom een jaar om niet, of misschien snel te vergeten. Wij behoren gelukkig bij de groep die het werk mocht blijven voortzetten. Uiteraard met de nodige maatregelen, maar wij konden onze opdrachtgevers blijven bedienen. Gelukkig maar! Een huis kopen of verkopen is ook wel een hele stap! En wat ging en gaat dat nog steeds op een bijzondere manier. Veel bezichtigingen, veel biedingen. Als koper regelmatig achter het spreekwoordelijke net vissen, als eigenaar je huis niet durven te verkopen voordat je iets nieuws hebt. Snel schakelen, overbieden, geen voorwaarden opnemen et cetera... Wat is het dan fijn dat Steenhuis er dan is. Wij proberen de rust in het hele proces te bewaren, bekijken het van de zakelijke kant en geven nuchtere adviezen, zijn er om te sparren en natuurlijk om onze opdrachtgever te ondersteunen en te ontzorgen waar mogelijk.

Dit geldt ook voor de verhuur en voor het VvE beheer. Op een zakelijke manier kijken wij mee met verhuurders en bestuurders. Op zo'n manier een verhuurder helpen de beste huurder te vinden, de huurder goed te screenen, het pand zo snel mogelijk weer te verhuren. Of om een bestuur en bewoners van een VvE te helpen bij het zo snel mogelijk laten verhelpen van een lekkage of liftprobleem, goede offertes op te vragen en kennis te vergaren om de VvE-leden zo goed mogelijk te ondersteunen.

Of het nu aankomt op makelaardij, verhuur of VvE, ons team doet enorm haar best en gelukkig wordt dit gewaardeerd! Dit is terug te zien op funda.nl in de cijfers en de woorden gegeven en geschreven door onze opdrachtgevers. Voor verkoop krijgen wij gemiddeld een 9,5, voor aankoop een 9,4 en voor verhuur een 9,1. Zeg nou zelf, dat is toch iets om trots op te zijn!

Zonder vertrouwen van onze opdrachtgevers was dit niet gelukt, daarom aan alle opdrachtgevers:

"Enorm bedankt voor (opnieuw) jullie vertrouwen!"

Steenhuis Makelaars Team

"Mijn" enthousiastelingen

Uiteraard zijn het niet alleen onze opdrachtgevers die ik wil bedanken. Ook ons team mag en kan ik niet vergeten. Altijd enthousiast, flexibel, gedreven en zeer dienstverlenend. Dit alles maakt ons team tot een Steengoed team! Dank jullie wel.

Afgelopen jaar hebben wij als collega afscheid genomen van Steven. 5 jaar geleden kwam hij bij ons binnen als ‘jonge hond’ en nam Jelmer hem mee op het spreekwoordelijke sleeptouw. Altijd in voor een grapje en serieus op de momenten dat het nodig was. Hij vulde ons team goed aan en erg jammer, maar zeer begrijpelijk vonden wij zijn keus om de kans te grijpen die hem werd geboden, werken in zijn eigen woonplaats met een uitdaging die hij niet kon afslaan.

Naast dat Steven een andere uitdaging heeft gevonden, heeft ook Michel na 2 jaar een andere uitdaging gevonden.

“Mannen veel succes in jullie nieuwe werkomgeving!”

Dit vraagt natuurlijk om nieuwe enthousiastelingen en wij zijn verheugd alvast één te hebben gevonden. Vanaf 3 januari komt Juliet ons team versterken op de frontoffice. Wij heten haar alvast welkom en zullen haar nog wel verder aan u voorstellen.

Onze gift

Heeft u onze kerstkaart gemist? Dat klopt. Sinds een aantal jaren sturen wij geen kaarten meer, maar schenken wij € 500,- aan een plaatselijk goed doel. Dit jaar hebben wij gekozen voor Hospice Het Alteveer, het “bijna-thuis-huis” in Assen. Een gastvrije plek voor mensen die terminaal ziek zijn. Een stichting die draait met hulp en inzet van veel vrijwilligers. Ook het hospice gaat komend jaar verhuizen en wij wensen hen veel succes en een fijne, warme nieuwe plek toe!

Wilt u meer weten over het hospice, vriend of vrijwilliger worden of de stichting financieel steunen? Kijk dan eens op Hospice Het Alteveer.

Op welke manier u afgelopen jaar contact gehad heeft met onze medewerkers, of u een woning via ons heeft verkocht of gekocht, gehuurd of verhuurd, een woning via ons heeft bezichtigd, uw VvE-administratie via ons kantoor loopt:

Wij wensen iedereen mooie, warme, fijne feestdagen en een Steengoed en gezond 2022!