Je huis verkoopklaar zetten met Steenhuis Makelaars

Steenhuis Makelaars | Verkoopklaar

Huidige woning verkopen

Je kunt ervoor kiezen eerst je huidige woning te verkopen, omdat je niet het risico wilt lopen met twee woningen ‘opgescheept’ te zitten. Je weet dan exact wat je krijgt voor je huis, zodat je het financiële plaatje duidelijk hebt.

Nieuwe woning kopen

Je koopt een nieuwe woning, nog voordat de oude is verkocht. De kans dat je je huidige woning snel verkoopt, is in deze markt vrij groot. Hierdoor
heb je (vrijwel) geen dubbele woonlasten en een kleine kans op tijdelijke overbrugging in de huursector. Of je koopt alvast omdat je juist de mogelijkheden hebt om tijdelijk dubbele woonlasten te kunnen dragen. Ook weet je zo zeker waar je naartoe gaat, voordat je je woning verkoopt.

Steenhuis Makelaars | Verkoopklaar

Weloverwogen besluit

Iedereen heeft andere wensen en behoeftes op het gebied van het kopen en verkopen van een woning. Wij denken bij Steenhuis Makelaars daarom graag met je mee en hopen dat je zo een weloverwogen besluit kunt nemen. Besluit je eerst op zoek te gaan naar een nieuwe woning? Dan schrijven we je in als zoeker, zodat jij als één van de eersten op de hoogte bent van nieuw aanbod. Daarnaast zetten we samen met jou je woning verkoopklaar. De eerste stappen voor het de verkoop worden alvast gezet. Heb jij een nieuw huis gekocht? Dan staat je huidige woning met "één muisklik" te koop!

Weten wat Steenhuis voor jou kan betekenen?
Plan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend servicegesprek!