Wat Steven doet op een Steenhuisdag? Lees het hier!

Steenhuis Makelaars | Steven van Nus

Wat weer een heerlijke dag!

Kwart voor 8, ik ben nog thuis, pak een kop koffie en zet mijn computer aan. Nog even de afspraken van vandaag doorlopen en zie dat ik vanmorgen een woning in Zeijen mag aanmelden en vanmiddag afspraken op locatie heb. In de huidige tijd betekent dit dat ik ’s ochtends veelal thuis werk. Gelukkig is dit allemaal goed geregeld en met een kop koffie, een computer en telefoon red ik mij prima. Inmiddels ben ik er al goed aan gewend en vind de combi van thuiswerken en op locatie zelfs een mooie balans.

Hopelijk geldt dit voor jullie ook!

Steenhuis Makelaars | verkopen
100%
min
100%

Finetunen

Tijdens het aanmelden van de vrijstaande woning bel ik nog even met de verkopers om de definitieve planning van verkoop door te spreken om vervolgens een mail naar mijn collega’s te sturen dat de woning klaar staat voor verkoop. Komende donderdag op Funda! Altijd een leuk moment.

Lunchpakket gepakt en onderweg naar Assen. Via de Zuider- en Oostersingel en Javastraat draai ik de Kloekhorststraat in. Het zal nog wennen worden wanneer we gaan verhuizen, dit is zo’n bekende route voor mij.


Vanmiddag een aantal bezichtigingen gepland bij een karakteristiek pand in het centrum van Assen. De verkopers hebben de woning smaakvol opgeknapt en de oude elementen mooi in ere hersteld. Dit valt veel kijkers tijdens de bezichtiging dan ook op en al gauw ontvangen wij een aantal biedingen. Altijd een leuke uitdaging om hierin verkopers goed te adviseren, ervoor te zorgen dat de opdrachtgevers tevreden zijn en het proces voor alle partijen transparant verloopt.

Steenhuis Makelaars | Lente

Op naar een heerlijke lente!

Na de bezichtigingen rij ik naar huis om nog wat administratie te doen en wat e-mails te beantwoorden. Daarna maar even lekker eten. ’s Avonds word ik nog gebeld door kijkers van vanmiddag, zij geven aan na het bekijken van de virtuele tour op onze woningwebsites dat ze ook graag willen bieden. Het geeft mij altijd energie als kijkers enthousiast worden van een woning!

Voor vandaag alles afgerond en nu tijd voor wat privé zaken, ook belangrijk natuurlijk naast het afwisselende werk als makelaar.

Morgen weer zien wat de dag brengt en langzamerhand op naar de heerlijke lente!