Drie klussen die je huis in waarde verhogen!

Energielabel verbeteren

Een energielabel geeft aan hoe energiezuinig je huis is. Huizen met een A-label zijn het meest zuinig en die met een G-label verbruiken de meeste energie! Kopers zien bij energiebesparende maatregelen graag duidelijk terug hoeveel lager de energielasten zijn door de maatregelen. Wil jij je energielabel verbeteren? Dan zijn dit klussen die daarvoor kunnen zorgen:

- Muren isoleren
- Dak isoleren
- Vloer isoleren
- Dubbel glas plaatsen

Oppervlakte vergroten

De woonoppervlakte en de inhoud van een woning vergroten heeft vaak een gunstig effect op de waarde van je woning. Het uitbouwen van je woning en de mogelijkheden die er binnen de woning zijn hebben een gunstig effect op de waarde. Let hierbij wel op dat de investering soms groter kan zijn dan de waardevermeerdering. Overweeg je je woning uit te bouwen zodat de waarde verhoogd wordt tijdens een eventuele verkoop? Doe dit dan z.s.m. wanneer je ergens gaat wonen. Hierdoor heb je er zelf ook nog heel lang plezier van je investering.

Benieuwd wat jouw huis waard is? 

Bereken de waarde in 4 stappen met onze waardetool

Woningonderhoud

Kopers hebben meer geld over voor een huis waar ze zo in kunnen. Doe hier dan ook je voordeel mee en onderhoud je woning goed. Dit betaalt zich altijd uit. Het zorgt niet direct voor een waardevermeerdering maar wel voor een waarde behoud. Let op! Het gaat hier niet alleen om hoe schoon je huis is, maar ook wat voor onderhoudsklussen je kortgeleden gedaan hebt. Het gaat hier om typische klussen als:

– Schilderwerk bijhouden 
– Kozijnen schoonmaken 
– Rotte kozijnen vervangen 
– Dakgoten legen en schoonmaken 
– Platte daken schoonvegen 
– Afvoer- en regenpijp schoonmaken 
– Dakpannen controleren 
– Loodaansluitingen nalopen 
– Metselwerk en voegen controleren 
– Kitwerk waar nodig vervangen 
– Schoorsteenvegen 
– Radiatoren ontluchten 
– Cv-ketel controleren

Tijd om te gaan klussen

Ondanks dat het weer de afgelopen weken een stuk minder was, gaan we gelukkig bijna de lente in! Bij uitstek de periode om je mouwen op te stropen en aan de slag te gaan voordat je je huis in de verkoop zet. Bij Steenhuis Makelaars in Assen ondersteunen wij je graag bij het verkopen van jouw huis. Wij zijn aangesloten bij de NVM en hebben veel ervaring met het verkopen van woningen in Assen en de omgeving van Assen. Door deze ervaring en uitgebreide kennis van de huizenmarkt in Assen en de directe omgeving kunnen wij je goed ondersteunen bij de verkoop. De focus ligt hierbij op het behartigen van jouw belangen. Jouw huis verkopen in Assen e.o. met behulp van een Steenhuis Makelaar? Lees hieronder wat onze klanten van ons vinden.

Tevreden klanten: dat is ons uitgangspunt

Bij Steenhuis Makelaars in Assen doen wij ons uiterste best om jou tevreden te stellen. En deze focus loont, want onze klanten beoordelen ons op Funda met een 9,2. Daarmee zijn wij de best beoordeelde makelaar van Assen. Daar zijn wij natuurlijk trots op, maar we willen er vooral mee aangeven dat wij al jarenlang ons uiterste best doen voor onze klanten. Dit doen we dan ook graag voor jou. Wil jij jouw huis laten verkopen door een vakkundige makelaar? Wij van Steenhuis Makelaars in Assen zijn je graag van dienst.

Je huis verkopen?

Plan gratis en vrijblijvend een afspraak in met één van onze makelaars!