Huis te Zeijen | Energieneutraal zorgcomplex

Huis te Zeijen | Energieneutraal zorgcomplex

Heerlijk wonen in Zeijen

Je oude dag doorbrengen in rust op het prachtige platteland. In een levensloopbestendige woning waar je niet meer weg hoeft, met de zorg die je nodig hebt en waar eenzaamheid niet in het woordenboek staat. Het klinkt als een droom die voor velen nooit zal uitkomen, maar toch komt dit plaatje dichterbij de realiteit dan je zal denken. Iets wat te danken is aan het echtpaar Marja Takens en Bert Pathuis, de bewoners van woonboerderij Huis te Zeijen.

Huis te Zeijen | Energieneutraal zorgcomplex

Wonen en zorg

Op het erf worden zestien levensloopbestendige koopwoningen gebouwd. Daarbij dient de woonboerderij als ontmoetingsplaats en komt er een bed en breakfast met achter kamers, verdeeld over twee panden. Deze kamers kunnen gebruikt worden wanneer familie komt te logeren, maar kan ook gebruikt worden als zorglogies wanneer iemand tijdens een vakantie zorg nodig heeft of moet revalideren na een ziekenhuisopname. Buiten komt een gezamenlijke moestuin en bewoners kunnen heerlijk genieten van fiets- en wandeltochten. Een plek waar niemand zal vereenzamen.

Het echtpaar dat in het voorhuis van de boerderij woont, is het beheerderspaar. Zij zullen het ontbijt verzorgen voor de bed en breakfast gasten, maar de bewoners zullen het verder zelf met elkaar moeten doen. Als de nood er is, dan kunnen de bewoners altijd terugvallen op het paar.

Hier ziet u de plattegrond van het beoogde project.

Informatie over de vergunningen

Lees meer over de voortgang van de vergunningen.

Wilt u op de hoogte gehouden worden over dit project?

Heeft u interesse in één van de woningen of wilt u graag op de hoogte gehouden worden? Vul dan het onderstaande formulier in.