klanten beoordelen ons met een9,5

Huis verkopen Vries

Huis verkopen Vries | Steenhuis helpt je verder

Ben je van plan om jouw huis in of rond Vries te gaan verkopen? En ben je op zoek naar een makelaar die je hierbij kan helpen? Dan ben je bij Steenhuis Makelaars aan het juiste adres. Bij Steenhuis staan we met een team van makelaars met veel kennis en kunde voor je klaar om je te begeleiden bij de verkoop. Ook kunnen we je helpen met het vinden van jouw droomhuis, mocht je deze nog niet gevonden hebben. Huis verkopen Vries? Steenhuis staat voor je klaar om je steengoed te helpen.

Huis verkopen Vries? Bereken eenvoudig de waarde van jouw huis

huis verkopen vries

Huis verkopen? Laat je begeleiden door een makelaar!

Het verkopen van jouw huis, daar komt een hele boel bij kijken. Er moet een vraagprijs bepaald worden, er moet bepaald worden hoe jouw huis in de markt gezet gaat worden en zodra er een bod komt, moeten de onderhandelingen gevoerd worden en begint het traject van de overdracht. En zo zijn er nog veel meer zaken die bij de verkoop van jouw huis om de hoek komen kijken. U kunt dit natuurlijk zelf doen, maar bij Steenhuis Makelaars helpen wij je hier graag bij. Zo doorloop je zo zorgeloos mogelijk het verkooptraject van jouw huis. Wel zo prettig toch?

Steenhuis makelaars is aangesloten bij de NVM. Wij hebben veel kennis over- en ervaring met het verkopen van huizen in Vries. Wij focussen hierbij op het behartigen van jouw belangen.

Hoe haal je het maximale uit de verkoop van je woning?

Doe de online ludieke en gratis minicursus op onze website. Leer onze makelaars kennen en kom alles te weten over hoe jij het beste je huis kan verkopen. Bij voltooiing van de cursus ontvang fotografie en virtuele tour ter waarde van € 350,00 cadeau!

Onlangs verkochte huizen

huis verkopen Vries

Over Steenhuis Makelaars

Wij vinden het bij Steenhuis erg belangrijk dat we zelf tevreden zijn over de diensten die wij bieden. Maar nog belangrijker vinden we het dat onze klanten tevreden zijn met de diensten die wij ze bieden. Daarom zijn wij trots op het feit dat wij door onze klanten gemiddeld met een 9.4 worden beoordeeld. Door persoonlijke aandacht en een betrokken houding zorgen wij ervoor dat jouw wensen waargemaakt worden. Wij zullen ons ten allen tijde inspannen om goed, gedegen en professioneel te werk te gaan. En dit is wat we al jaren doen. Onze aandachtspunten zijn:

- Persoonlijke aandacht en betrokkenheid

- Begeleiding en service die net een stap verder gaat

- Altijd één makelaar als aanspreekpunt

Contactformulier

Jouw huis in Vries verkopen? Neem contact op met Steenhuis Makelaars voor meer informatie.