Koopwoningen in Assen en/of omgeving op het oog?

Koopwoningen in Assen en/of omgeving op het oog?

Jij wilt een koopwoning in Assen of in de omgeving van Assen? Wat leuk! Maar ook spannend! Wij helpen jou graag met het zoeken en vinden van jouw koopwoning.

Samen zetten we op een rij wat jouw wensen zijn. We gaan dan samen op zoek naar de koopwoning die bij jou past. Misschien heb je jouw droomwoning al gezien, dan gaan wij samen bekijken of de koopwoning inderdaad aan je eisen voldoet. Is de woning bouwtechnisch gezien ook in de staat, zoals je het verwacht of wilt? Voldoet het bestemmingsplan aan jouw wensen, eisen of verwachtingen?. En de vraagprijs... is deze reëel?

Ons aanbod koopwoningen

Stappenplan

Het kopen van een woning is voor velen geen alledaags werk. Er komt heel wat bij kijken en daarom hebben wij een stappenplan opgesteld. Waaraan moet je denken bij het kopen van een woning? Wat komt er allemaal bij kijken?

Lees verder
Koopwoningen in Assen en/of omgeving op het oog?

Recent aangekocht

Als je door de stenen de woning niet meer ziet en niet meer weet hoe je het kunt aanpakken, kunnen wij je van A tot Z begeleiden. Onderstaand een paar woningen die wij voor onze opdrachtgevers hebben aangekocht. Lees hier hun ervaring met ons kantoor in beoordeling op funda.

IEMSTUKKEN 20 - ASSEN

Iemstukken 20 -Assen

Lees verder
GENERAAL VD BOSCHWEG 10 - VEENHUIZEN

Gen. van den Boschweg 10 - Veenhuizen

Lees verder
GERMONDYLAAN 7 - NOOITGEDACHT

Germondylaan 7 - Nooitgedacht

Lees verder

Bekijk ons actuele aanbod op Funda

Bekijk ons woningaanbod in Assen en omgeving op funda.nl en neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een informatief gesprek!