Nieuwbouw in Assen en omgeving op het oog?

Nieuwbouw in Assen en omgeving op het oog?

Nieuwbouw in Assen en omgeving

Nieuwbouw in Assen en omgeving op het oog? Steenhuis makelaars is al jarenlang als betrouwbare partner en adviseur betrokken bij grote en kleinschalige nieuwbouwprojecten in Assen en omgeving. Samen met de opdrachtgever een project ontwikkelen en verkopen waar iedereen trots op kan zijn is onze grootste uitdaging!

Steenhuis Assen | Huis te Zeijen

Huis te Zeijen, de nieuwe woonvorm

Aan de rand van het prachtige dorp Zeijen is het woonerf Huis te Zeijen gesitueerd. Dit is een nieuwe woonvorm voor met name de doelgroep senioren. Zeijen is een aantrekkelijke plek om te wonen, in het groen wonen met de stedelijke voorzieningen nabij. Naast de uit 1918 daterende boerderij het “Huis te Zeijen” worden 16 nieuwe grondgebonden woningen gebouwd. Deze woningen voldoen volledig aan de modernste eisen om er voor te zorgen dat mensen daar zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen, ook bij een toenemende zorg of hulpvraag. Daarom wordt vanuit het “Huis te Zeijen” de zorg- en dienstverlening geregeld. Hier is een vertrouwenspersoon aanwezig die voor u klaarstaat om te helpen.


De bedoeling is om samen in een groene, gezellige, vertrouwde woonomgeving te wonen en te leven. Wie dat wil kan gezamenlijk activiteiten ondernemen, naar elkaar omzien en elkaar helpen, maar het is niet verplicht. Ieder kan zijn eigen invulling geven, die past bij de eigen levensstijl. Op het erf is er volop gelegenheid om te genieten van het buitenleven. Bij je eigen huis kun je in de zomer heerlijk buiten op je eigen terras zitten, lekker te tuinieren in een groente- of siertuin, samen boule spelen of een wandeling te maken over het terrein of het aangrenzende landgoed Veenbroeken en bij ‘De Zeijerwiek’.

Nieuwsgierig geworden naar Huis te Zeijen?