Is dit het moment om te kopen of te verkopen?

Is het het moment om te kopen of te verkopen?

Is dit het moment om naar uw volgende woning te gaan?
Droomt u van die ene woning op de hoek? Heeft u een favoriete wijk of wilt u liever naar het buitengebied? Heeft u praktische redenen waarom u naar een grotere of kleinere woning wilt verhuizen? Omdat de kinderen de deur uit zijn, u gaat samenwonen of vanwege andere zorgbehoeften? Dan is het goed om te weten dat er verschillende ontwikkelingen zijn, waardoor het juist nú een goed moment kan zijn om uw woning te verkopen of te kopen. 

Ontwikkelingen op de woningmarkt bieden kansen
Zo lijken de enorme prijsstijgingen te temperen, is de vraag naar woningen groot. In iedere plaats en wijk is de situatie anders. Dit heeft effect op de woningprijzen en biedt kansen. Door overwaarde op uw woning, in combinatie met de lage hypotheekrente en goede financieringsmogelijkheden, zou u misschien die stap naar een volgende woning het beste nu al kunnen maken. Uw netto woonlasten zouden niet eens veel hoeven te veranderen in bepaalde situaties.

Is dit het moment om te kopen of te verkopen? 
Kom naar de NVM-informatieavond. Wij van makelaarskantoren Steenhuis Makelaars, Makelaar Schierbeek, Schoon Makelaardij, HuitingSchoon Woningmakelaardij en Groenhout Makelaars organiseren (samen met een onafhankelijke woningmarktdeskundige van de NVM),hypotheekadviseur Marco Anjema van Financieel-Gezond en een duurzaamheidsexpert de “Is dit het moment” avond. 

Informatieavond
Tijdens deze avond hoort u alle details over de woningmarkt in uw regio. Verder krijgt u inzicht in de vraag en aanbod aantallen van alle type woningen in Assen. Wij wijzen u op alle mogelijkheden die relevant kunnen zijn als u kleiner of groter wilt wonen of lagere woonlasten wilt. We laten mogelijkheden voor een zo gunstig mogelijke hypotheek zien en geven u tips over verduurzaming. In 2 uur bent u helemaal bijgepraat. 

Na afloop is er uitgebreid gelegenheid om vragen te stellen met betrekking tot uw persoonlijke woonsituatie. 

Komt u naar de “Is dit het moment?”-avond?
12 september van 19:30 uur tot 21:30 uur 
in De Hertenkamp te Assen

De koffie met iets lekkers staat klaar! Deelname is gratis! 
Meld u wel even aan via onderstaand contactformulier zodat u verzekerd bent van koffie en lekkers! 

",null]