Levensloopbestendige woning Drenthe | Bekijk het aanbod

Levensloopbestendige woning Drenthe | Bekijk het aanbod

Wij helpen u graag

Levensloopbestendige woning Drenthe | Een levensloopbestendige woning is een een huis dat zo is aangepast of gebouwd, dat het voor de bewoners mogelijk is gemaakt om hier hun hele leven lang te blijven wonen. Ook wanneer er behoefte is aan zorg of als de bewoner slechter ter been raakt, blijft de woning geschikt om in te wonen. Het wordt ook wel een seniorenwoning genoemd. Waar men aan kan denken bij een levensloopbestendige woning is een logeerkamer voor de kleinkinderen, een bredere gang en hal, een woonhuislift, onderhoudsvriendelijke materialen zoals kunststofkozijnen of keramische dakpannen. Daarnaast is het bij een levensloopbestendige woning van belang dat de meest gebruikte ruimtes onderin de woning worden geplaatst.

Gratis zoekopdracht

Schrijf u nu in voor een gratis zoekopdracht

Levensloopbestendige woning Drenthe | Bekijk het aanbod

Wat kan Steenhuis voor u doen?

Je kunt bij ons kiezen voor twee pakketten. Zo hebben we het 'selfie' pakket, waarbij we jou doorlopend het nieuwste aanbod van woningen per e-mail toesturen. Aan de hand hiervan kan je vervolgens zelf kijken naar welke woningen je aanspreken. Zodra jij je droomwoning hebt gevonden, helpen wij je met onderhandelen en natuurlijk de verdere afhandeling van de aankoop van jouw nieuwe woning. Wij verzorgen de onderhandelingen voor jou en begeleiden je tot aan de sleuteloverdracht.

Wil je liever nog wat meer begeleiding? Kies dan voor het 'In the picture' pakket. Jij staat centraal bij dit pakket. Zo centraal dat we zelfs jouw foto en woonwensen ophangen in ons kantoor. Zo denken we altijd aan je. Als je voor dit pakket kiest, dan gaan wij zo lang door met zoeken als nodig is. Ons team gaat actief voor jou op zoek. Je wordt hierbij compleet ontzorgd. Wij verzorgen voor jou het hele traject, van de zoektocht tot aan de sleuteloverdracht.

Even kennismaken?

Enthousiaste medewerkers? Check! Wil je meer over ze weten?