klanten beoordelen ons met een9,5

Levensloopbestendige woningen Assen

Levensloopbestendige woningen Assen?

Ben je op zoek naar een levensloopbestendige woning in Assen? En wil je graag wat hulp bij jouw zoektocht? Dan ben je bij Steenhuis Makelaars op de juiste plek. Onze makelaars hebben stuk voor stuk hart voor deze prachtige stad en beschikken over alle kennis en kunde die van pas kan komen bij het vinden van jouw droomhuis. Onze makelaars begeleiden je graag bij de koop van jouw levensloopbestendige woning in Assen. Het kopen van een huis is iets ingrijpends en dat wil je graag goed geregeld hebben, van zoektocht tot aankoop. Levensloopbestendige woningen Assen? Bij Steenhuis helpen we je graag bij het vinden van jouw droomhuis.

levensloopbestendige woningen Assen? Schrijf je in voor onze gratis zoekopdracht

Levensloopbestendige woningen Assen: wat kunnen wij voor je doen?

Bij Steenhuis kun je terecht voor verschillende soorten ondersteuning tijdens jouw zoektocht naar een levensloopbestendige woning in Assen. Lees hieronder wat wij voor je kunnen doen.

levensloopbestendige woningen Assen

Het 'In the picture' pakket

Het 'In the picture' pakket zet jou, zoals de naam al doet vermoeden, in the picture. Alles bij dit pakket staat in het teken van jou. Wanneer je kiest voor dit pakket, komt jouw foto en woonwensen goed zichtbaar bij ons op kantoor te hangen. Zo denken we continue aan je. Bij Steenhuis gaan we, wanneer je voor dit pakket kiest, net zo lang door met zoeken naar jouw droomwoning als nodig. Om dit te realiseren, gaat ons team actief voor jou op zoek. Wij verliezen je niet uit het oog. Wij verzorgen voor jou het hele traject van zoektocht tot sleuteloverdracht, zodat je compleet ontzorgd wordt.

Bekijk onze tarieven

Waarom Steenhuis Makelaars als uw aankoopmakelaar in Assen?

Het is belangrijk dat wij zelf tevreden zijn over diensten, maar wij vinden het nog veel belangrijker dat onze klanten met een tevreden gevoel gebruik maken van onze service. Daarom zijn wij zeer trots op het feit dat wij gemiddeld met een 9.5 beoordeeld worden door onze klanten. Persoonlijke aandacht en een betrokken houding is wat je bij ons mag verwachten. Wij zullen ons te allen tijde inspannen om goed, gedegen en professioneel te werk te gaan. En dit is wat we al jaren doen. Onze aandachtspunten zijn:

- Persoonlijke aandacht en betrokkenheid

- Begeleiding en service die net een stap verder gaat

- Altijd één makelaar als aanspreekpunt

Eerst je huidige woning verkopen?

In onze gratis online minicursus leggen wij uit, hoe je het maximale kan halen uit de verkoop van je woning. Nee hoor, geen saaie ellenlange teksten. Video's met informatie én een beetje humor... Meld je nu aan.

Ons aanbod

Bij Steenhuis komen er iedere dag nieuwe woningen binnen. Wil jij een levensloopbestendige woning in Assen? Wij helpen je bij het zoeken van jouw droomwoning. Hieronder vind je alvast een inkijkje in de woningen die recent in de verkoop zijn gegaan.

Schrijf je in voor onze gratis zoekopdracht

Formulier gratis zoekopdracht