Makelaar Assen

Makelaar Assen
makelaar assen

Makelaar Assen

Ben je op zoek naar een makelaar in Assen of omgeving? Wij helpen je graag verder. Steenhuis Makelaars doen net dat stapje extra, dat levert ons mooie recensies op. Wij scoren in Google een 9.5, en ja, daar zijn we best trots op. Hiervoor doen we dan natuurlijk ook ontzettend ons best, wat we ook graag voor jou zouden doen!

Wonen in Assen of in de omgeving hiervan is heerlijk, zo kan je in de stad Assen wonen maar tegelijkertijd ook in het bos. Deze omgeving is namelijk erg natuurrijk, maar ook rustig. Hier in Drenthe kan het nog echt stil zijn. Een wereld van verschil met de drukke randstad. In de stad Assen is wel veel te beleven, een heerlijke balans dus was overdag de drukte opzoeken en 's avonds ontspannen genieten van de kalmte. Daarnaast zijn de huizenprijzen in Assen een stuk lager dan in de randstad. Zo heb je al snel een mooie vrijstaande woning tegen een relatief lage prijs.

Waarom wonen in Assen en omgeving?

Assen is niet voor niets de hoofdstad van Drenthe. Deze bruisende stad heeft veel te bieden. Zo kan je hier heerlijk shoppen, maar is er ook een groot aanbod van cultuur. Het Drents museum, maar natuurlijk ook hét bekende TT circuit. Wie de natuur in wil kan lekker gaan wandelen in het Asserbos of één van de vele natuurgebieden in de omgeving.

Het huizenaanbod bekijken?

Een overzichtelijke presentatie van het aanbod koopwoningen vind je hier.

Benieuwd of we wat voor je kunnen betekenen?

Stel vrijblijvend je vraag, je ontvangt z.s.m. een reactie van ons! Liever even bellen? Neem dan contact met ons op.