Een woning kopen met Steenhuis Makelaars Assen

Een woning kopen met Steenhuis Makelaars Assen

In de kijker

Bij dit pakket krijg jij het nieuwste aanbod per mail toegestuurd en ga je zelf verder op zoek naar jouw woning. Heb je dé woning bekeken en wil je verder? Wij helpen je verder met het kopen van jouw nieuwe woning. Wij voeren de onderhandelingen en begeleiden jouw tot en met de sleuteloverdracht.

Wat kost het?
Selfie - pakket

In de kijker ++

In the picture - pakket

De naam zegt het al. Bij dit pakket draait alles om jou! Jouw woonwensen zijn de makelaar meer dan bekend en houden wij jou in de kijker en continu aan je, net zo lang totdat we samen, jouw nieuwe woning hebben gevonden. Ons team gaat actief voor jou op zoek. Wij verliezen je niet uit het oog en gaan samen op zoek naar jouw perfecte woning!

Wat kost het?

Zoekopdracht

Je kan je natuurlijk altijd inschrijven voor onze gratis zoekopdracht. Deze kost niets en je hoort als één van de eersten wanneer er een leuke woning voor jou te koop komt!"

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een servicegesprek en kom meer te weten over het kopen van een woning!

Een woning kopen?

Vind jouw ideale huis samen met Steenhuis Makelaars! Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op voor een informatief gesprek!

Onze klanten vertellen

Bij Steenhuis Makelaars Assen doen wij ons uiterste best om klanten tevreden te stellen. En deze focust loont, want onze klanten beoordelen ons op Funda met een 9,6! Ben jij benieuwd wat onze klanten over ons schreven op het gebied van aankopen van een woning? Bekijk hier onze Funda reviews.

Wil je dus jouw droomwoning gaan kopen met een vakkundige aankoopmakelaar? Wij van Steenhuis Makelaars in Assen zijn je graag van dienst.