Optimale presentatie van jouw woning zorgt voor snelle verkoop

Steenhuis Makelaar | Styling
100%
min
100%
optimale presentatie van uw woning

Voorbereiding

Om jouw woning zo goed en zo snel mogelijk te verkopen is het van groot belang dat de presentatie van de woning optimaal is. Aan het casco van de woning of de plek waar de woning staat is niets te veranderen, dit is een vast gegeven. De prijs en de presentatie zijn wel flexibel.

In overleg met jou komen wij tot een reële vraagprijs voor de woning. Uiteraard is dit afhankelijk van een aantal zaken, waaronder het onderhoud, de afwerking, de plaats, kavelgrootte, aantal m² woonoppervlak.

Een optimale presentatie van de woning?

Steenhuis Makelaars brengt jouw huis het beste in beeld! Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op voor een informatief gesprek!

"Het is belangrijk dat de presentatie van de woning aansluit bij de smaak van zoveel mogelijk kijkers!"

Miranda Drent en de kracht van de juiste foto's

De kracht van de juiste foto's

Als de adviezen van de stylist zijn uitgevoerd, komt onze professionele fotograaf Miranda Drenth van drenthfotografie.nl bij jou langs. Zij maakt de binnen en de buitenfoto’s. Als aanvulling kan zij een virtuele tour van de woning maken. Miranda is erg flexibel en overtuigd van de kracht van juiste foto’s. Mocht het zo zijn dat het geen goed weer is voor buitenfoto’s dan zal zij op een later moment terugkomen.

Een optimale presentatie van de woning is ons doel! Benieuwd hoe jij jouw huis kan onderscheiden ten opzichte van de rest? Miranda legt het je graag uit in haar blog.