Optimale presentatie van jouw woning zorgt voor snelle verkoop

Optimale presentatie van jouw woning zorgt voor snelle verkoop
100%
min
Optimale presentatie van uw woning

Om jouw woning zo goed en zo snel mogelijk te verkopen is het van groot belang dat de presentatie van de woning optimaal is. Aan het casco van de woning of de plek waar de woning staat is niets te veranderen, dit is een vast gegeven. De prijs en de presentatie zijn wel flexibel.

In overleg met jou komen wij tot een reële vraagprijs voor de woning. Uiteraard is dit afhankelijk van een aantal zaken, waaronder het onderhoud, de afwerking, de plaats, kavelgrootte, aantal m² woonoppervlak.

Voor een optimale presentatie van de woning komt eerst onze verkoopstylist Marjon Goossen van Stijl op Stijl bij jou langs. Zij adviseert per ruimte of en wat er nog gedaan kan worden om de woning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren. Dit varieert van het verwijderen van een stoel (meer bewegingsruimte) tot het plaatsen van een plant (fris/leven), van het verwijderen van gordijnen (meer licht) tot het schilderen van een donkere wand naar een lichtere tint (fris, vrolijk, ruimte). Dit alles om de woning op foto’s het beste weer te geven. Benieuwd welke tips Marjon nog meer heeft? Lees het in haar blog waarin ze 14 gemakkelijke stylingtips geeft waar ook jij wat aan hebt. Lees blog

Een optimale presentatie van de woning?

Steenhuis Makelaars brengt jouw huis het beste in beeld! Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op voor een informatief gesprek!