Makelaar Drenthe

Makelaar Drenthe
makelaar drenthe

Makelaar Drenthe

Wonen in Drenthe, het heeft vele voordelen. We zien steeds meer mensen die vanuit het westen onze kant op komen. Op zoek naar de rust, de natuur en de vriendelijkheid. Drenthe is gemoedelijk en Drenthe is mooi. Deze 'Oer' provincie heeft veel te bieden, zo ook in huizenmarkt.

Ben je op zoek naar een makelaar in Drenthe? Dan helpen wij van Steenhuis Makelaars je graag verder. Wij zijn erg trots op onze recensies, waarbij wij een 9.4 scoren. Hiervoor doen wij natuurlijk erg ons best, dat doen we ook graag voor jou.

Waarom wonen in Drenthe?

Er zijn vele redenen om in Drenthe te wonen, maar over één zijn de meesten het wel eens. De rust. In Drenthe kan het nog echt stil zijn. Geen lawaai van verkeer, alleen het fluiten van de vogels. Daarnaast is er natuurlijk de ruimte. Waar de randstad nooit vol gebouwd lijkt te zijn, is er in Drenthe nog ruimte. Hier kom je prachtige natuurgebieden tegen waar je uren kunt lopen zonder iemand tegen te komen. Het maakt niet uit waar je woont, het is overal mooi. De wandelaar of fietser is hier dan ook goed op zijn plek. Ook het verkeer is hier rustig. Files komen hier nauwelijks voor. Ook de huisprijzen zijn hier een stuk gunstiger ten opzichte van de randstad. Zo kunnen we nog wel even doorgaan, maar kort samengevat is wonen in Drenthe gewoon genieten.

Waardebepaling aanvragen?

Vraag nu een gratis waardebepaling aan.

Het huizenaanbod bekijken?

Een overzichtelijke presentatie van het aanbod koopwoningen vind je hier.

Benieuwd of we wat voor je kunnen betekenen?

Stel vrijblijvend je vraag, je ontvangt z.s.m. een reactie van ons! Liever even bellen? Neem dan contact met ons op.