klanten beoordelen ons met een9,5

Nieuwbouw Kloosterveen | Prachtig wonen in Assen

De buurt Kloosterakker is een uitbreiding van Kloosterveen en bestaat uit ca. 500 kavels waarop de komende jaren woningen variërend van twee-onder-een kapwoningen, rijwoningen en vrijstaande woningen gebouwd gaan worden. De kavels zijn zowel beschikbaar voor particuliere uitgifte als projectmatige woningbouw en de nieuwbouw in Kloosterakker krijgt het thema 'akkers'. De buurt krijgt veel groen waardoor het een heerlijke plek zal worden voor zowel jong als oud. Meer weten over nieuwbouw Kloosterveen? Lees hieronder meer.

Nieuwbouw Kloosterveen

Vanaf wanneer nieuwbouw Kloosterveen?

De uitgifte van de kavels in de buurt Kloosterakker is inmiddels gestart en vanaf 2022 zal er gestart worden met de bouw van de eerste woningen. Hiernaast ziet u een foto van de locatie van deze toekomstige buurt. De nieuwbouw Kloosterveen wordt gebouwd ten westen van Kloosterhage en Kloosterkade en tussen de Domeinweg en de Hoofdvaartsweg.

Over de wijk Kloosterakker

De wijk krijgt het thema 'akkers'. Dit betekent dat de bebouwing van de wijk gebonden is aan verschillende kleuren bebouwing, alsof er graan, mais, kool en aardappels verbouwd worden. Verder zal in deze wijk het thema duurzaamheid een grote rol spelen, zowel op het gebied van energie, klimaat, water, biodiversiteit en mobiliteit.

Eerst je huidige woning verkopen?

Volg onze gratis online minicursus, waarin wij uitleggen hoe jij het maximale kan halen uit de verkoop van je woning.

Nieuwbouw Kloosterveen | Prachtig wonen in Assen

Steenhuis Makelaars helpt je graag

Bij Steenhuis Makelaars in Assen kennen wij de woningmarkt in en rond Assen door en door. Bij Steenhuis Makelaars vind je makelaars met hart voor deze prachtige stad. Daarnaast beschikken zij over alle kennis en kunde die nodig is om het verkoopproces van jouw woning zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zo ben je er zeker van dat alles goed geregeld wordt, van aanloopfase tot uiteindelijke verkoop en overdracht. Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Contactformulier

Wil je meer informatie over wat Steenhuis voor jou kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.