7 redenen om mee te doen aan de NVM Open Huizen Dag

7 redenen om mee te doen aan de NVM Open Huizen Dag

Waarom meedoen aan de NVM Open Huizen Dag? 

De NVM Open Huizen Dag wordt 2x per jaar georganiseerd. Een landelijke dag die bij zowel huizenkopers als -verkopers zeer bekend is. Het doel van de NVM Open Huizen Dag om op een laagdrempelige en uitnodigende manier 85.000 deelnemende geïnteresseerden een woning naar keuze te laten zien.
In de laatste editie deden ruim 13.000 woningeigenaren mee. Doordat het zo goed gaat met de woningmarkt, twijfelen veel verkopers om hun huis aan te melden voor de NVM Open Huizen Dag. Daarom hebben wij 7 redenen op papier gezet waarom jij, als verkoper, toch je huis zou moeten aanmelden voor de NVM Open Huizen Dag. 

7 redenen om mee te doen aan de NVM Open Huizen Dag 

1. De landelijke Open Huizen Dag wordt door de NVM erg in de spotlights gezet. Landelijk wordt er multimediaal aandacht gevraagd. Daarbij wordt jouw huis extra gepromoot op funda, terwijl funda rond deze dagen twee keer zoveel websitebezoekers heeft dan normaal. 

2. Van de woningen die hebben deelgenomen aan de NVM Open Huizen Dag van het najaar 2019, was 12 weken later 48% verkocht. Van woningen die niet hebben deelgenomen was 34% verkocht.

3. Je bereikt op een vrijblijvende manier een grote groep geïnteresseerden die zich willen oriënteren in het kopen van een woning.

4. Je laat kopers duidelijk zien hoe serieus je bent je woning echt te willen verkopen. 

5. Spring er uit ten opzichte van de concurrenten. 

6. Doordat de NVM Open Huizen Dag maar 1 dag is, wordt er maar 1 dag bezichtigt. Hierdoor hoef je je huis niet meerdere malen op orde te brengen. 

7. Doordat er op één dag zoveel verschillende bezoekers langs kunnen komen, kun je na afloop zien hoe je woning in de markt ligt. Aan de hand hiervan kun je je woningpresentatie aanpassen of andere tactieken met je NVM-makelaar bespreken. Een goede voorbereiding dus voor het echte werk!

Meedoen?

Jouw huis aanmelden voor de NVM Open Huizen Dag? Neem dan contact met ons op via 0592 31 80 00 of info@steenhuis.nl of vul onderstaand formulier in!