Hoe gaat Steenhuis om met het Coronavirus?

Getroffen maatregelen

Corona pandemie

Het coronavirus houdt ook ons bezig. Steenhuis Makelaars denkt aan ieders gezondheid en heeft een aantal maatregelen genomen om verdere besmetting te voorkomen:

  • Onze medewerkers blijven thuis wanneer ze verschijnselen van griep vertonen, van onze opdrachtgevers en kijkers verwachten wij dit ook
  • Onze medewerkers werken waar mogelijk thuis
  • Daar waar we digitaal kunnen werken en een fysieke afspraak niet nodig is, doen we dat
  • Tijdens fysieke afspraken houden we ons aan de voorschriften van de RIVM

Nog wel bezichtigen?

Voor het bezichtigen van woningen plannen wij één op één afspraken. Komt een kijker liever niet fysiek kijken, dan hebben wij voor elke woning een virtuele tour online staan op de eigen website van de woning.

Voor elke koopwoning hebben wij een eigen website met uitgebreide informatie over de woning. De websites zijn te vinden onder het adres en het huisnummer (www.straathuisnummer.nl). Uiteraard zijn onze makelaars bereikbaar voor aanvullende vragen.

Bereikbaarheid

Wij zijn bereikbaar via onze gebruikelijke social media kanalen, telefonisch (0592-318000) en via de e-mail (info@steenhuis.nl).

Let op elkaar!

Voor iedereen is dit een nieuwe situatie. Wij proberen dan ook met zorg en beleid om te gaan met deze uitzonderlijke situatie en hopen op wederzijds begrip. Daarnaast wensen wij iedereen veel sterkte met het omgaan met deze uitzonderlijke situatie. Let een beetje op elkaar en heb begrip voor elkaar.

Team Steenhuis Makelaars