Huis te Zeijen | De plek om samen oud te worden

Steenhuis Makelaars | Huis te Zeijen

Anticiperen op de toekomst, de perfecte en veilige plek waar wonen en zorg zijn gewaarborgd. Dat is Huis te Zeijen.

Groen duurzaam met service en zorg

In Zeijen, dichtbij Assen, wordt een nieuwe woonvorm gerealiseerd, met name bestemd voor senioren die houden van het buitenleven. Op het gemeenschappelijk erf naast Huis te Zeijen worden 16 duurzame levensloopbestendige koopwoningen gerealiseerd. Een groene, gezellige en vertrouwde woonomgeving creëren is het uitgangspunt waarbij de bewoners vanuit hun eigen huis kunnen genieten van het uitzicht, op het erf anderen ontmoeten en zelf of samen met anderen activiteiten ondernemen op het erf en/of landgoed, in de groentetuin of in de boerderij.

Steenhuis Makelaars | Huis te Zeijen

Meer informatie

Belangstelling voor het project is er wel degelijk. Bert Pathuis en Marja Takens worden straks het beheerderspaar. Zij gaan wonen in het voorhuis, zij regelen het ontbijt voor de B&B-gasten, maar gaan geen activiteiten voor de bewoners organiseren. Dat actieve en creatieve laten ze aan de bewoners over. Eén ding is wel duidelijk: Als het echt nodig is, dan is het beheerderspaar er voor de bewoners!

Geïnteresseerden kunnen zich melden door onderstaand formulier in te vullen. Zij krijgen dan informatie op het moment dat er meer duidelijk is over het verdere verloop van dit unieke woonproject!

Bezoek de unieke website voor meer info.
Vul het contactformulier in en blijf op de hoogte.