Inbrekers om de tuin leiden tijdens uw vakantie?

Inbrekers om de tuin leiden tijdens uw vakantie?

Het is weer (bijna) vakantietijd. De plannen zijn gemaakt en de voorpret is begonnen. Maar niet alleen voor u. Dit is ook het moment voor inbrekers om hun slag te slaan. Zorg daarom dat uw woning altijd bewoond lijkt op het moment dat u er niet bent. Steenhuis Makelaars voorziet u van praktische tips!

Inbrekers om de tuin leiden tijdens uw vakantie?

Privacy instellingen sociale media

Dat u uw afwezigheid van dag tot dag niet op sociale media deelt is inmiddels een open deur. Toch gebeurt het nog met enige regelmaat dat de vakantiefoto’s gedeeld worden met de hele wereld. Wilt u toch graag uw vrienden jaloers maken met mooie foto’s van blauwe luchten, exotische cocktails of het zand tussen uw tenen, zorg dan dat deze alleen zichtbaar zijn voor uw vrienden en plaats ze niet openbaar. Check dus altijd uw privacy-instellingen voordat u wat online zet.

Geef inbrekers geen kans

Beveiliging

Verder zou het overbodig moeten zijn te benoemen dat goede beveiliging stap 1 is om inbrekers buiten de deur te houden. Zorg voor goede sloten, sluit alle ramen en zet geen objecten klaar waar inbrekers gebruik van kunnen maken om op daken en uitbouwen te klimmen. Geniet van een onbezorgde vakantie!

Wat is uw woning waard?

Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe dan een gratis waardebepaling!