Jij kan je onderscheiden!

Miranda Drenth

Een woning verkoopt beter als de presentatie ervan optimaal en goed geregeld is. Daarom werken Steenhuis Makelaars en Miranda Drenth Fotografie samen om de presentatie van jouw woning zo interessant mogelijk te maken voor de koper. Zo ben jij verzekerd van mooie en realistische foto's.

Benieuwd wat jouw woning waard is?

Doe de gratis waardebepalingscheck en krijg binnen 4 stappen de geschatte waarde van jouw woning!

Miranda Drenth

Voorbereiding

Een goede voorbereiding is óók van belang. Nadat de stylist is geweest die jou handige verkoopadviezen heeft gegeven, kan jij met de uitgebreide checklist, van Miranda Drenth zelf, nog even de puntjes op de i zetten en dan is jouw woning klaar voor fotografie en bezichtigingen.

Miranda Drenth

Miranda Drenth Fotografie is sinds 2007 gespecialiseerd in dienstverlening voor o.a. makelaars en heeft inmiddels zo'n 4000 woningen voorzien van hoogwaardige interieur- en exterieurfotografie, 3D Virtual Reality Tours, 360 fotografie, 2D/3D plattegronden, woningvideo's, 3D restyling, visualisaties, drone-en hoogtefoto's.

Ons doel

Kijkers op de unieke eigen website van jouw woning en op Funda.nl overtuigen met goede en realistische foto's, vóórdat ze de woning in het echt hebben gezien. Dat zorgt ervoor dat potentiële kopers een afspraak maken om een woning te bezichtigen. Ruimte, sfeer, compositie en standpunt zijn de belangrijkste elementen om ervoor te zorgen dat jouw woning er op z’n mooist en realistisch op staat.

Sterk

Wij zijn een sterk team: Jij als verkoper, Steenhuis als makeIaar, Marjon Goossen al stylist en Miranda Drenth als fotograaf. En we zorgen er als team voor dat jouw woning perfect wordt gepresenteerd. Bij Steenhuis te koop – bij Steenhuis VERKOCHT!!

Benieuwd wat jouw woning waard is?

Doe de gratis waardebepalingscheck en krijg binnen 4 stappen de geschatte waarde van jouw woning!