Van een oproep op facebook tot aan de aankoop van ons droomhuis.

Van een oproep op facebook tot aan de aankoop van ons droomhuis.

Review familie Knol 

Allereerst zijn we zelf opzoek gegaan naar ons droomhuis. We kwamen er al gauw achter dat het wel lastig kon gaan worden op de huidige woningmarkt. Na 2 bezichtigingen zeiden we tegen elkaar dat we het echt anders moeten gaan aanpakken. Uiteindelijk besloten we zelf een oproep te plaatsen op facebook waarin we vertelden wie we zijn en wat we zochten. Dit leverde ons 3 potentiele woningen op van mensen die wellicht dit jaar nog gingen verhuizen. Op zich een mooie uitkomst maar wel zonder enige zekerheid. Tot er op een dag een makelaar van Steenhuis ons benaderde. Ze toonde veel interesse en vroeg door naar wat we zochten en hoe we erin stonden. Ze was bereid ons te helpen als aankoopmakelaar en wou voor ons her en der oproepjes plaatsen. Vrijwel direct erna zeiden we ja dit gaan we doen.

Een oproep in de krant en op facebook

We zijn nu ongeveer 2 weken onderweg. Inmiddels hebben we een aankoopmakelaar (Ilse van de Galiën), een oproep in de krant en een oproep op facebook. Daarnaast hielden we ook zelf goed de woningmarkt in de gaten. We merkten al gauw dat het nu wel heel hard ging. Van allerlei kanten benaderde mensen ons of onze Ilse met potentiële woningen. Het lastige is dan om kritisch te blijven kijken en goed te blijven onderhandelen. Hierin hebben we dan ook heel veel steun gekregen vanuit Ilse. Het voelde vertrouwd en Ilse nam ons goed mee in de keuzes die gemaakt moesten worden.

Ben jij ook op zoek naar jouw droomhuis?

Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze aankoopmakelaars en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Snel handelen met onze aankoopmakelaar

Uiteindelijk ongeveer 5 a 6 dagen na het plaatsen van de oproep kregen we telefoon van Ilse. Er was via een verkoop makelaar van de andere partij een woning naar voren gekomen die binnen onze wensen viel. Het huis stond nog niet op Funda en er was 1 andere geïnteresseerde koper. Kortom snel handelen was nu van belang. Gelukkig is bij steenhuis makelaars snel handelen geen probleem. Dinsdag kregen we telefoon en woensdag avond hadden we een bezichtiging. Dezelfde avond brachten we nog een bod uit en de volgende morgen kregen we goed nieuws. Het was snel gegaan maar het huis waar wij ons direct thuis voelde is van ons. We waren ontzettend blij en opgelucht.

Terugkijkend op het proces zijn we Steenhuis Makelaars onwijs dankbaar

Als we nu terugkijken op hoe het verlopen is dan zijn we Steenhuis Makelaars onwijs dankbaar. Door het facebook oproepje is het balletje gaan rollen en ging het ineens heel snel. Het was voor ons belangrijk de goede keuzes te maken terwijl we geen ervaring hebben. Ilse heeft ons hierin heel goed begeleid en ook uitleg gegeven waarom sommige keuzes wel of niet goed zijn. Daarnaast stond ze altijd voor ons klaar als we vragen hadden. Soms hadden we tegenslag of moesten we een mooi huis laten gaan en geduldig afwachten, maar als we terugkijken hebben we het mooiste huis van allemaal nu tot onze beschikking.

Benieuwd hoe wij kunnen helpen?

Download hier onze pakketten.