Huis verkopen? Krijg de virtuele tour cadeau!

Huis verkopen? Krijg de virtuele tour cadeau!
Huis verkopen? Krijg de virtuele tour cadeau!

In 3D door uw woning!

Wat is een virtuele tour?

Een virtuele tour wordt met behulp van een speciale 3D camera gemaakt. Uw hele huis wordt zo 'gescand' dat alles wat u zelf waarneemt als u in een ruimte staat, door de camera ook wordt waargenomen.

De gemaakte scans worden uiteindelijk verwerkt tot een digitale 3D versie. Op de smartphone is de virtuele tour in VR te bekijken. De koper beleeft uw woning alsof hij/zij er daadwerkelijk is en kan zelf op ontdekkingstocht gaan door de verschillende ruimtes.

Daarnaast kan de koper elke verdieping van bovenaf bekijken en met de dollhouse button kan de koper zelf de woning ronddraaien en vanuit elke invalshoek bekijken!

Bezichtigen wanneer het de koper uitkomt. 

Hiermee biedt u de koper, waar dan ook, de mogelijkheid uw woning 24/7 online te bezichtigen. In deze tijd, waarin iedereen druk is en alles aankomt op presenteren en multimedia, bijna niet meer weg te denken bij de verkoop van uw woning.

Gratis virtuele tour

Omdat wij er zo enthousiast over zijn en er hele positieve reacties op komen, krijgt u de tour deze maand van ons cadeau! Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling of bel met kantoor en vraag naar de voorwaarden. Nieuwsgierig geworden? Klik op de button hieronder. Het is echt indrukwekkend! 

Bekijk een voorbeeld