Seniorenwoning Assen kopen | Krachtig ouder worden

Seniorenwoning Assen kopen | Krachtig ouder worden
Seniorenwoning Assen kopen

Een woning voor later

Seniorenwoning Assen kopen | Of later nog ver weg is, of juist steeds dichterbij komt. Het is goed om hier tijdig bij stil te staan. De meeste ouderen willen graag zolang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Dit is alleen niet altijd mogelijk in ieder huis. Dat kan bijvoorbeeld te maken hebben met het feit dat de bad- en slaapkamer zich niet op de begane grond bevinden.

Toch is de stap niet zo gauw gemaakt om te verhuizen naar een seniorenwoning. Zo kan een woning waarin jaren geleefd is natuurlijk veel emotionele waarde hebben door de vele herinneringen die hier liggen. Een dergelijke verhuizing kan dan ook best ingrijpend zijn. Bij Steenhuis Makelaars begrijpen wij dat als geen ander.

Wanneer u overweegt te gaan kijken naar een seniorenwoning of appartement, dan kunnen wij u hierin begeleiden. Voor de één is het verhuizen makkelijker dan voor de ander. Neemt u de tijd die u nodig heeft, dan zullen wij ervoor zorgen dat we u stap voor stap door het proces heen helpen. Samen kijken we naar mogelijkheden voor een seniorenwoning en samen zorgen we ervoor dat uw huidige woning goed verkocht zal worden.

Een goede voorbereiding

In ons werk komen we veel situaties tegen waarin halsoverkop verhuisd moet worden door onvoorziene gebeurtenissen zoals afnemende gezondheid of het overlijden van een partner. Het geeft veel rust als u dit voor kunt zijn om zo toch de weloverwogen beslissingen te kunnen nemen die voor u goed voelen. Door tijdig een goede voorbereiding te treffen en in kaart te brengen wat uw wensen zijn, zal de uiteindelijke stap makkelijker gezet worden.

Steenhuis Makelaars

Seniorenwoning Assen kopen

Gevestigd in Assen

U vindt ons aan de A.H.G. Fokkerstraat 38 in Assen.

Locatie bekijken
Seniorenwoning Assen kopen

Beoordeeld met een 9,5

Persoonlijke betrokkenheid, begeleiding en service die een stapje verder gaat.

Ons team
Seniorenwoning Assen kopen

Afspraak maken

Vragen naar de mogelijkheden? Geen probleem! Dat mag altijd.

Contact