Vacature officemanager minimaal 32 uur per week


Steenhuis Makelaars | Vacature

** UPDATE **

Wij hebben onze nieuwe collega gevonden. De vacature is niet meer actief.

Alles loopt op rolletjes

De functie is in elk geval veelzijdig. Je bent als officemanager het eerste aanspreekpunt binnen ons kantoor en daarmee heb je veel contact met onze klanten. Je plant afspraken en beheert agenda’s van je collega’s. Daarnaast ondersteun je de makelaars in de breedste zin van het woord. Je meldt nieuwe woningen aan en zet ze online. Je stelt koopaktes op en zorgt voor de juiste afhandeling, kortom jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt, jij bent de officemanager.

Wij vragen iemand die een goed gevoel heeft bij ons kantoor en een klein beetje gevoel heeft bij de markt. Dat jij net zo enthousiast kan zijn over een huis als onze opdrachtgevers. Je hoeft geen jarenlange werkervaring te hebben want wij zijn ervan overtuigd dat je met een positieve instelling en actieve aanpak een heel eind komt.

Kenmerkend voor jou?

Bij Steenhuis is geen dag gelijk. Ad hoc werkzaamheden en snel schakelen zijn twee kenmerken binnen ons kantoor. Daarom is het belangrijk dat je een goede focus hebt en zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Je werkt tijdens kantooruren, maar het wordt op prijs gesteld als je ons bij drukte of een evenement extra wilt helpen.

Wat je in elk geval nodig hebt is

  • betrokkenheid bij de klant
  • enthousiasme
  • werklust
  • stressbestendig karakter
  • vriendelijke uitstraling
  • flexibiliteit
  • focus

Wat bieden wij?

Een enthousiast team van makelaars, vastgoedmanagers en binnendienst medewerkers die op zoek zijn naar iemand die net zo enthousiast is als wij om samen met Steenhuis Makelaars mee te groeien.

Ben jij net zo enthousiast en verkocht?

Trek dan je creatieve schoenen aan en presenteer jezelf door een video van maximaal 1,5 minuut te maken waarin jij kort vertelt wie je bent en waarom wij jou zoeken. Stuur deze samen met je CV vervolgens vóór 24 oktober a.s. via Wetransfer naar