Steenhuis Makelaars Assen helpt jou bij:

Steenhuis Makelaars Assen

Dé makelaar in Assen en omstreken.

Steenhuis Makelaars Assen is de makelaar die jou helpt bij de zoektocht, verkoop, aankoop, taxatie, het huren en de waardebepaling van jouw woning. Ook kunnen wij jou helpen om een gedegen verkoopplan op te stellen en uit te voeren. Met trots kunnen wij dat wij in de Google recensies scoren met een 9,4! Hier zijn wij natuurlijk trots op, maar we willen er vooral mee aangeven dat wij al jarenlang ons uiterste best doen voor onze klanten. En dat doen we ook graag voor jouw Hieronder zie je wat wij voor jou kunnen betekenen.

Steenhuis Makelaars Assen staat voor

Wij staan voor persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Aandachtspunten die bij ons centraal staan en die je van een makelaar mag verwachten. Daarnaast natuurlijk goed, gedegen en professioneel. Ondanks dat dit mooie woorden zijn, voegen wij er graag nog iets aan toe: begeleiding en service die een stapje verder gaat. Een makelaar die aan jouw kant staat of het nu gaat om het verkopen of kopen van jouw (toekomstige) huis.

Wat je van ons kan verwachten

Goed, gedegen en professioneel werk. Dat is wat je in de eerste plaats van ons kan verwachten. Hiervan zijn wij ons bewust en hierop hebben wij onze organisatie (al jaren) ingericht. Gedegen en professioneel is goed; maar wij willen er graag iets aan toevoegen: persoonlijke betrokkenheid, begeleiding en service die een stapje verder gaat, jou het gevoel geven dat je iemand aan jouw kant hebt staan die precies weet waar hij de kastanjes voor je uit het vuur kan halen... en dat ook doét. Als wij goed werk leveren, vertellen onze klanten dit door. Als wij slecht werk leveren ook. En zo hoort het ook! Steenhuis, aangenaam...

Gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze makelaars

Nieuwsgierig geworden? En benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Maak een afspraak en maak kennis met het team achter Steenhuis Makelaars!