Huis verkopen met Steenhuis Makelaars Assen

Uw huis in Assen of de omgeving van Assen verkopen?

Het verkopen van uw huis, daar komt best veel bij kijken. Hoe bepaalt u de juiste vraagprijs? En hoe zet u uw huis goed in de markt? Het zijn allemaal zaken waar u goed over na moet denken. U kunt dit natuurlijk zelf doen, maar bij Steenhuis Makelaars in Assen ondersteunen wij u graag bij het verkopen van uw huis. Wij zijn aangesloten bij de NVM en hebben veel ervaring met het verkopen van woningen in Assen en de omgeving van Assen. En door deze ervaring en uitgebreide kennis van de huizenmarkt in Assen en de omgeving van Assen kunnen wij u goed ondersteunen bij de verkoop van uw huis. De focus ligt hierbij op het behartigen van uw belangen.

Tevreden klanten: dat is ons uitgangspunt

Bij Steenhuis Makelaars in Assen doen wij ons uiterste best om u tevreden te stellen. En deze focus loont, want onze klanten beoordelen ons op Funda met een 9,2. Daarmee zijn wij de best beoordeelde makelaar van Assen. Daar zijn wij natuurlijk trots op, maar we willen er vooral mee aangeven dat wij al jarenlang ons uiterste best doen voor onze klanten. En dat doen we ook graag voor u. Wilt u dus uw huis laten verkopen door een vakkundige makelaar? Wij van Steenhuis Makelaars in Assen zijn u graag van dienst.

Wat klanten over ons zeggen:


Uw woning verkopen?

Steenhuis Makelaars brengt uw huis het beste in beeld! Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op voor een informatief gesprek!