Huis verkopen met Steenhuis Makelaars Assen

Wil jij je huis verkopen?

Ik heb ruim de tijd genomen, wat de voorbereiding aangaat i.v.m. het verkopen van ons huis. Daarbij kreeg ik het gevoel dat ik deze tijd ook kon nemen. Jelmer gaf mij niet het gevoel dat hier druk achter zat. Van het begin tot het einde ,was er een zeer kundige begeleiding. Dit heb ik als prettig ervaren. Bij deze zou ik mensen het advies willen geven. Om bij de verkoop van het huis vooral contact op te nemen bij deze makelaar.

Ze bestaan nog; Makelaars met een goed verhaal en deze ook meer dan waar maken. Een makelaar die jouw belangen als verkoper, maar ook die van de koper bewaken om tot een succesvolle transactie te komen waar beide partijen tevreden over kunnen zijn. Een makelaar die kosten nog moeite spaart om op elk moment van de dag bereikbaar te zijn voor vragen en ook nog eens waardevolle tips geeft buiten zijn opdracht als verkopende makelaar om. Kortom; we zijn zeer tevreden over Jelmer. Vriendelijk, open, eerlijk en positief. Bedankt!

Twee recente beoordelingen van verkopers die jou zijn voorgegaan.

Uw woning verkopen?

Steenhuis Makelaars brengt uw huis het beste in beeld! Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op voor een informatief gesprek!