Verkoopplan: Je woning met één druk op de knop op Funda

Steenhuis Makelaars | Verkoopplan
Verkoopplan: Je woning met één druk op de knop op Funda

Het Steenhuis Verkoopplan

Met één druk op de knop je huis op Funda.

“Je hebt besloten om te gaan verhuizen, maar wat nu? Wat is je verkoopplan? Zet je eerst je huidige woning in de verkoop, met de kans dat je geen nieuwe woning kunt vinden? Of heb je juist jouw droomhuis gevonden en koop je deze meteen en loop je het risico dat de verkoop van je oude woning langer duurt dan verwacht? Kortom, wat is wijsheid?” Volgens ons zijn er een aantal factoren waarom je voor het één of het ander kiest. Het is dus allereerst van belang om dit tegen elkaar af te wegen.

De huidige woning verkopen

“Je kunt ervoor kiezen om eerst je huidige woning te verkopen, omdat je geen risico wilt lopen en straks met twee woningen zit ‘opgescheept’. Ten tweede wil je exact weten wat je krijgt bij de verkoop, zodat je het financiële plaatje duidelijk voor ogen hebt. Tot slot kun je hiervoor kiezen, omdat je denkt dat de verkoop van je woning toch niet zo'n vaart zal lopen.” Dit kan een logische keuze zijn, maar volgens ons heeft het kopen van een nieuwe woning ook zo z’n voordelen (en nadelen).

Een nieuwe woning kopen

“Je koopt een nieuwe woning, nog voordat de oude is verkocht, omdat je juist denkt dat je huidige woning snel verkocht wordt waardoor je dus (vrijwel) geen dubbele woonlasten hebt en/of tijdelijk een overbrugging in de huursector moet vinden. Of je hebt juist de mogelijkheden om tijdelijk dubbele woonlasten te kunnen dragen, waardoor het niet als een probleem gezien hoeft te worden. Daarnaast wil je zeker weten waar je naartoe gaat, voordat je je huidige woning verkoopt.”

Een weloverwogen besluit nemen

Het komt er dus op neer dat iedereen andere wensen en behoeftes heeft op het gebied van het kopen en verkopen van een woning. “Wij denken bij Steenhuis Makelaars daarom graag met je mee en hopen op die manier dat je tot een weloverwogen besluit kunt komen”. “Besluit je eerst op zoek te gaan naar een nieuwe woning? Dan schrijven we je in als zoeker, zodat jij als één van de eersten op de hoogte bent van nieuw aanbod in jouw zoekgebied. Daarnaast zetten we samen met jou je woning klaar voor Funda. De stylist komt alvast langs, net zoals de fotograaf. Alles wordt alvast in gang gezet. Heb jij vervolgens een prachtige nieuwe woning gekocht? Dan staat je ‘oude’ woning met een druk op de knop op Funda.”

Gebruik maken van ons verkoopplan?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • A.H.G. Fokkerstraat 38
  9403 AP Assen
 • +31592318000
 • KvK: 04018792
 • BTW: NL 0013.87.388.B.01
 • IBAN: NL08 INGB 0666298793
Steenhuis Makelaars Zuidhorn B.V.
 • Hooiweg 4a
  9801 AJ Zuidhorn
 • 0594 500 020