Wie zijn de mensen achter het Steenhuis Team?

Steenhuis Makelaars | Wie zijn wij

Gewoon Steengoed

Of het nu gaat om verkopen of kopen... persoonlijke aandacht staat bij ons team hoog in het vaandel!

Wij hebben niet talloze woningen in de verkoop, maar met deze portefeuille wel tijd en aandacht voor u en uw woning! Dit resulteert in betere en snellere verkopen. Daarnaast zijn wij erg trots op het feit dat wij beoordeeld worden met een 9,5 voor verkoop én een 9,4 voor aankoop!
Kennis maken? Wij stellen jullie graag voor aan ons Steengoede Steenhuis Team!

Ilse van Galiën

Ilse van der Galiën

Directeur / Makelaar / Taxateur o.z.

Al vanaf 2000 werk ik bij Steenhuis Makelaars. Begonnen in de binnendienst en opgeleid en doorgegroeid tot makelaar. In 2009 heb ik de kans met beide handen aangepakt om eigenaar te worden van dit fantastische kantoor! Mijn passie? Kopers en verkopers gelukkig maken, stress en zorgen wegnemen, zodat ze de stap kunnen maken die bij hun levensfase past. Dit doe ik samen met mijn enthousiaste team dat met plezier en passie hun werk doet. Dat is genieten! Wil je kennis met mij maken?

Mail IlseBel Ilse
Liona Mulder

Liona Mulder

Vastgoedmanager

Mijn naam is Liona Mulder en ben werkzaam als Vastgoedmanager voor beleggingsobjecten en Verenigingen van Eigenaars. Voor het bestuur en de eigenaren ben ik het aanspreekpunt en het gezicht, omdat ik bij de vergaderingen aanwezig ben. Al ruim 25 jaar ben ik in dienst bij Steenhuis. In deze periode heb ik veel vertrouwde relaties kunnen opbouwen met zowel onze opdrachtgevers als zakelijke partners. Voor een vrijblijvend advies sta ik je graag te woord.

Mail LionaBel Liona
Jelmer Sterken

Jelmer Sterken

Makelaar / Taxateur o.z.

Al veel klanten heb ik bijgestaan en geadviseerd in één van de meest ingrijpende trajecten van hun leven; het veranderen van de woonwens. Elke keer is het fascinerend om te zien hoe verschillend mensen zijn als het aankomt op de eigen (droom)woning. Mijn uitdaging is er voor zorgen dat de klant zélf tot een goede en onderbouwde keuze komt. Uiteindelijk gaat het er natuurlijk om dat de klant gelukkig wordt van zijn huis! Naast mijn gevarieerde werk als makelaar, adviseer ik samen met Liona, de besturen van ‘onze’ VvE's bij diverse vraagstukken binnen de VvE's.

Mail JelmerBel Jelmer
Alette Haveman

Alette Haveman

Officemanager

Inmiddels alweer 16 jaar werk ik bij Steenhuis Makelaars. Time flies when you're having fun. In de tijd begonnen met de combinatie financiële en commerciële administratie. De uitdaging ligt voor mij in het regelen en organiseren. Als officemanager heb ik een zeer gevarieerde en uitdagende functie. Zo kan je mij aan de telefoon krijgen als je belt met kantoor, zorg ik ervoor dat de makelaars goed gedocumenteerd op pad gaan en houd ik mij bezig met zaken als Social Media en PR. Aangenaam kennis te maken.

Mail AletteBel Alette
Evelien Witterland

Evelien Witterland

Assistent makelaar

Ik ben in 2010 bij Steenhuis begonnen als boekhouder, maar inmiddels werk ik ook grotendeels de buitendienst. Ik houd van de afwisseling; elke dag is weer anders. De afdeling verhuur valt volledig onder mijn verantwoordelijkheid: denk hierbij aan het voeren van gesprekken met verhuurders, het doen van bezichtigingen, het opmaken van huurovereenkomsten en huurafrekeningen, maar ook het aansturen van aannemers inzake onderhoud. Sinds vorig jaar houd ik mij ook bezig met het beheer van diverse VvE’s. Dus wil je een woning verhuren óf denk je er over het beheer van jouw VvE uit handen te geven, dan help ik je graag!

Mail EvelienBel Evelien
Wendy Bakker

Wendy Bakker

Commercieel medewerker

Samen met Alette ben ik het eerste aanspreekpunt van Steenhuis Makelaars. Ik ondersteun de makelaars bij alle kantoorwerkzaamheden, regel jouw afspraken en zorg dat alle contacten met ons kantoor vlekkeloos verlopen. Ik heb ruim 15 jaar ervaring in de makelaardij en ben de commerciële duizendpoot die jou graag verder helpt. Hopelijk ontmoeten wij elkaar binnenkort persoonlijk of aan de telefoon!

Mail WendyBel Wendy