Steenhuis Assen | Open Taxatieavond 20 en 21 september

Steenhuis Assen | Open Taxatieavond 20 en 21 september
Steenhuis Makelaars

Denk je erover om je huis te verkopen?

Maak dan eens kennis met het team van Steenhuis Makelaars en ervaar zelf hoe zij jou van dienst kunnen zijn. De vernieuwde NVM Open Huizen Dag staat voor de deur op 2 oktober, maar eerst houdt Steenhuis opnieuw twee gratis en vrijblijvende open taxatie avonden om jou een indicatie te kunnen geven van de waarde van jouw huis. Velen hebben tijdens de afgelopen edities een QuickScan laten maken en hebben hun huis met succes en naar volle tevredenheid verkocht! De open taxatieavonden worden gehouden op maandag 20 en dinsdag 21 september a.s. waarvoor je ook online een afspraak kan maken. Eenvoudig dus.

Afspraak maken?

Maak online een afspraak via onderstaande agenda.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je wilt weten wat jouw huis op dit moment waard is:

  • Je wilt weten hoe je je huis verkoopklaar zet
  • Je overweegt te verkopen, maar wilt eerst een indicatie hebben van de opbrengst
  • Je wilt weten hoe groot jouw bestedingsruimte is, want je bent je aan het oriënteren op het kopen van een andere huis
  • Je wilt weten wat de overwaarde is van jouw huis
  • Je wilt verbouwen en wilt weten of dit een verantwoorde investering is.

Wat is een QuickScan?

Om vast te stellen wat de huidige verwachte verkoopwaarde van jouw huis is, kan je door Steenhuis Makelaars een zogenaamde QuickScan laten maken. Op afspraak krijg je als huiseigenaar een makelaar op bezoek die in een half uur tijd een indicatie van de waarde van jou huis maakt. Hierbij wordt rekening gehouden met de prijzen van onlangs verkochte huizen in de buurt en het aanbod van concurrerende huizen. Het geheel wordt vervolgens uitgewerkt en binnen 72 uur ontvang je een waarde-indicatie via de mail. Let op: een gratis waarde-indicatie is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie is een uitgebreid gedocumenteerd rapport met de noodzakelijke bijlagen. Denk hierbij aan kadastrale informatie, bestemmingsplan, milieu informatie enzovoort. Een taxatierapport is daarom geschikt als basis voor een hypothecaire lening, een waardebepaling is dat niet.

Wat is de vernieuwde NVM Open Huizen Dag?

Waar verkopers tijdens de NVM Open Huizen dag eerder de deur open zetten voor potentiële koper, blijven die deuren nu gesloten. Tijdens de vernieuwde NVM Open Huizen Dag kan jij de makelaar uitnodigen om te komen praten over het verkopen van jouw huis, het kopen van een ander huis of de combinatie van die twee. Misschien heb jij andere makelaar gerelateerde vragen, ook hiervoor kan je de makelaar uitnodigen.

Kan je niet op genoemde data?

Neem dan contact met ons op, dan kijken we naar andere mogelijkheden.