klanten beoordelen ons met een9,5

Bezichtiging huis

Bezichtiging huis?

Ben je van plan een huis te gaan bezichtigen in de prachtige stad Assen? En wil je graag weten waar op te letten? Of wil je graag wat hulp bij de bezichtiging en de eventuele aankoop van een huis? Dan ben je bij Steenhuis Makelaars aan het juiste adres. Bij Steenhuis vind je makelaars met een hart voor de prachtige stad Assen. Maar ook in de regio rondom Assen zijn ze thuis. En met alle kennis en kunde waar onze makelaars over beschikken, kunnen wij je op een professionele en gepassioneerde wijze begeleiden bij het vinden, bezichtigen en aankopen van een huis. Bezichtiging huis? Lees hieronder meer wat wij voor je kunnen betekenen.

Bezichtiging huis? Laat je begeleiden door Steenhuis Makelaars!

Begeleiding bij bezichtiging huis?

In welk stadium van de zoektocht naar een huis je ook zit, Steenhuis Makelaars kan je helpen. Heb je nog geen huis gevonden wat je graag zou willen bezichtigen? Dan kunnen wij je helpen bij het vinden van jouw droomhuis. Heb je al een huis gevonden om te bezichtigen? Dan kunnen wij je begeleiden tijdens de bezichtiging in bijvoorbeeld de vorm van een aankoopkeuring. Maar ook na de aankoopkeuring kunnen wij je van dienst zijn. Bijvoorbeeld door te begeleiden bij het aankoopproces. Lees hieronder meer over onze diensten.

Bezichtiging huis

Het 'In the picture' pakket

Bij het 'In the picture' pakket sta jij letterlijk bij ons in the picture. Alles draait om jou. Jouw foto met daarbij jouw woonwensen hangt goed zichtbaar bij ons op kantoor. Zo denken we voortdurend aan je. Wat we voor je doen? We gaan net zo lang door totdat we samen jouw nieuwe droomhuis gevonden hebben. En is dit het geval? Dan doen we samen met je de bezichtiging en begeleiden we bij de aankoopkeuring. Maar daar stopt het niet. Neem je dit pakket bij ons af, dan verzorgen wij voor jou het hele traject van zoektocht tot sleuteloverdracht. Zo wordt je compleet ontzorgd.

Bekijk onze tarieven

Steenhuis vertelt...

Meer weten over Steenhuis? Lees dan eens onze blogs!

Ons aanbod huizen, klaar voor een bezichtiging

Heb je nog geen huis gevonden wat je graag zou willen bezichtigen? Kijk dan eens hieronder bij de recent in de verkoop gekomen huizen, of bekijk ons volledige aanbod huizen in Assen en omgeving. En wie weet zit jouw droomhuis ertussen.

Nog geen huis gevonden voor bezichtiging? Schrijf je in voor onze gratis zoekopdracht of neem contact met ons op via onderstaand formulier!