Het is gelukt! Weten wat is gelukt? Je leest het hier!

Steenhuis Makelaars

Weten jullie het nog, het moment dat Alette vertelde over haar zoektocht naar een huis waarbij er toch een onverwachte spanning naar boven kwam? Wij kunnen jullie vertellen…. Het is gelukt! Ze vertelt het jullie zelf.

De zoektocht ging verder

Het huis waarop wij hadden geboden, werd gegund aan een andere koper. Dat was zeker balen, maar wij hadden er goed over nagedacht, de kaders voor onszelf duidelijk gemaakt en zijn daar binnen gebleven. Wij wisten ‘Ons’ huis komt wel.

Afgelopen zomer kwam in het dorp waar ik woonde een huis te koop, dat aan veel van onze wensen voldeed. Toch kregen wij niet direct het ‘wauw’-gevoel bij het zien van het huis en daarbij was de prijs toch wel aan de hoge kant. Wij hebben hem even ‘geparkeerd’ in afwachting van wat er nog te koop zou komen.

Steenhuis Makelaars | Alette Haveman

Toch maar eens kijken

Regelmatig liepen wij langs het huis en ondanks dat wij het huis ‘geparkeerd’ hadden, bleef er toch iets in ons knagen. Ga dan een keer kijken waren de woorden van mijn collega en makelaar Jelmer, dan kan je het huis van je lijst halen. Met die gedachte toch een afspraak gepland. Maar het liep anders. Eenmaal in het huis werden wij verrast door de ruimtes en de mogelijkheden. Zoals Jelmer het mooi kan verwoorden: “Met wat aanpassingen past dit huis jullie als een jas!”

Trotse eigenaren

In tegenstelling tot de vorige keer waren wij de enige bieder. In overleg met Jelmer hebben wij een voorstel neergelegd bij de verkopend makelaar. Inmiddels zijn we een half jaar verder en sinds een maand de trotse nieuwe eigenaren van een geweldig huis. Het is gelukt! Plannen zijn er en die kunnen wij mede door goed onderhandelen van Jelmer uitvoeren!

Neem die makelaar mee

Het was weer ‘ouderwets’ onderhandelen bij deze aankoop en ook nu zijn wij blij dat Jelmer voor ons heeft onderhandeld. Door zijn kennis, inzichten het meedenken en ervaring kunnen wij onze plannen uitvoeren.

Met het oog op de NVM Open Huizendag op 6 april a.s. is mijn advies: Neem mee die aankoopmakelaar!

Onze zoektocht is gelukt! Ben jij nog op zoek?
Ga eens in gesprek met die aankoopmakelaar!