Welke makelaar kies jij? Waar moet je op letten?

Steenhuis Makelaars | optimale presentatie

De makelaardij lijkt op de ‘gewone’ economie. Bij weinig vraag staan woningen meestal langer te koop, bij veel vraag zal de verkooptijd korter zijn. Voor de makelaar maakt het geen verschil in werkzaamheden. Het belangrijkste is een optimale presentatie om zo goed mogelijk te verkopen.

Het verdienmodel van de makelaar is meestal een percentage van de verkoopprijs. Doel is jouw huis te verkopen tegen de beste voorwaarden en voor de beste prijs. Tegenwoordig wordt er ‘geshopt.’ Logisch en verstandig. Je kunt daarmee besparen, maar houd de volgende punten in de gaten!

Steenhuis Makelaars | Ribeshage36

Dienstverlening gelijk?

Nee, zeker niet. Steenhuis gaat voor een optimale presentatie, zodat jouw woning zo goed en volledig mogelijk onder de aandacht wordt gebracht.
Steenhuis heeft hiervoor een stylist, een professionele fotograaf, zorgt voor een goede presentatie op Funda en elke woning heeft een unieke eigen website! Kijk eens op Ribeshage36.nl.

Ribeshage36.nl

Gelijke courtage?

Nee, dat heeft te maken met de dienstverlening. Geef je alles uit handen of regel je dingen zelf? Steenhuis biedt standaard een full service dienstverlening. Uit ervaring blijkt dat dit zorgt voor een goede communicatie en een soepel lopend traject. Aan het eind zitten alle partijen met een glimlach bij de notaris.

Waar betaal je voor?

Sommige makelaars werken met opstartkosten, anderen alleen met courtage en sommigen met beide. Zaken waar je je niet dagelijks mee bezig houdt. Kijk dan ook goed wat je krijgt voor je geld. Een goede presentatie van je woning op Funda inclusief al het beeldmateriaal kost al snel € 500 tot € 1.000.

Deze informatie helpt je hopelijk een weloverwogen keuze maken. Wat zijn jouw wensen en wie past bij jou?

Vragen? Afspraak plannen? Bel 0592-318000 of mail naar info@steenhuis.nl