14 stylingtips om je huis te verkopen binnen no-time

14 stylingtips om je huis te verkopen binnen no-time

Help, de eerste bezichtiging van mijn woning is gepland? Waaraan moet ik aan denken om mijn woning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren?
Hieronder vind jij de laatste tips van onze verkoopstylist Marjon Goossen om jouw woning zo aantrekkelijk mogelijk tot zijn recht te laten komen.

14 stylingtips van Marjon 

 1. De eerste indruk telt. Al voordat de mogelijke koper jouw woning binnenstapt, heeft deze zich al een mening gevormd over jouw woning. Is de voordeur netjes geschilderd? Is de tuin verzorgd?
 2. Zorg voor voldoende (loop)ruimte en verwijder al het meubilair waar kijkers over kunnen struikelen. Maak een vrije doorloop in kamers, hallen en gangen, draai de eettafel zo dat er meer ruimte rondom ontstaat.
 3. Zorg voor een comfortabele temperatuur in de woning.
 4. Ruim op: haal zo veel mogelijk overbodige spullen weg, berg de vuile was op. Zet de wasmand in een kast of desnoods even in de schuur, maak het aanrecht en alle tafelbladen leeg. Hang maximaal 3 jassen op de kapstok.
 5. Zorg voor rust door alle persoonlijke foto's, souvenirs, het prikbord en de post weg te halen.
 6. Zet de radio, televisie en computer uit.
 7. Breng indien mogelijk de huisdieren naar de buren.
 8. Maak de woning zo licht mogelijk: doe gordijnen open, haal zonneschermen op, doe het licht aan, zeem de ramen.
 9. Zorg dat de hele woning fris ruikt: ventileer de badkamer, zet de hondenmand buiten, haal asbakken weg, rook op kijkdagen buiten (liefst helemaal niet in woning roken), verschoon de vuilnisbak.
 10. Maak de bedden netjes op, bij voorkeur met een strak gestreken overtrek of neutrale sprei.
 11. Doe de wc-bril naar beneden, klep dicht.
 12. Maak de tuin gezellig: veeg dode bladeren weg, zet – ook in de winter – de tuinset buiten, zet wat groenblijvende of bloeiende planten in potten
 13. Zorg dat het huisnummer vanaf de straat goed zichtbaar is.
 14. Zet een verse bos bloemen op tafel.

Als je bovenstaande punten bij langs bent geweest, heb jij je best gedaan en is het een kwestie van afwachten. Succes!
Mocht je er zelf niet uitkomen, dan kun je altijd contact opnemen met Steenhuis Makelaardij Assen om jouw huis verkoopklaar te maken! 

Uw woning verkopen?

Steenhuis Makelaars brengt uw huis het beste in beeld! Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op voor een informatief gesprek!