Een Steenhuisklant deelt zijn ervaring!

Funda-klaar

Eerst kopen en daarna verkopen?

Waar veel mensen graag eerst hun huidige huis willen verkopen voordat ze een nieuw huis kopen, was deze verkoop andersom. Na goed overleg werd eerst de keuze gemaakt om het huis 'funda-klaar' te maken, inclusief styliste, optimale fotografie en 3D opname van het huis. Daarna is de (toch altijd spannende) stap gezet om eerst hun nieuwe droomhuis te kopen.


Binnen een dag online op Funda

Doordat het huis aan de Neckarstraat al helemaal funda-klaar was, kon deze eigenlijk een dag later tiptop, inclusief hun eigen unieke website neckarstraat9.nl, de markt op en online staan. Dit zorgde binnen een week voor zo’n 15 bezichtigingen, waar maar liefst 8 concrete biedingen uit kwamen. Door zelf de regie te houden hebben we iedereen netjes behandeld en de beste partij gevonden. Hierdoor konden Rogier en Zwannet zich al snel weer focussen op hun nieuwe huis. Missie geslaagd!

Maar nog belangrijker... hoe hebben onze klanten het ervaren?

“Wij zijn zeer tevreden over Steenhuis Makelaars Assen, het is een goed makelaarskantoor. Ze werken allemaal goed samen als één team en er is een goede communicatie tussen de buiten- en binnendienst. Verder zijn de medewerkers erg vriendelijk en betrokken. Hierdoor is de service die het makelaarskantoor biedt ons zeer goed bevallen, al vanaf het eerste gesprek met de makelaar. Mede door de stylist en fotograaf is ons huis mooi en realistisch op Funda geplaatst. Jelmer Sterken heeft ons begeleid in het gehele proces van verkoop van ons huis en heeft bij ons een zeer goede indruk gemaakt. Hij heeft echt een passie voor zijn vak! Hij is zeer betrokken, deskundig, goed bereikbaar en duidelijk in de communicatie. Kortom een makelaar die zijn vak verstaat. Jelmer bedankt, wij zijn trots op je en wij zullen jou te allen tijde aanraden!!!”

Nieuwgierig geworden en
kennismaken met ons team?